Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τέλος από τη Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός μετά από 1,5 χρόνο στον πάγκο των “κόκκινων” αποτελεί παρελθόν εξαιτίας της κάκιστης φετινής παρουσίας της ομάδας.

Ο νέος ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, Τζον Χένρι συναντήθηκε με τον Κένι Νταλγκλίς και λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

“Η Λίβερπουλ ανακοινώνει ότι ο Κένι Νταλγκλίς αποχωρεί σήμερα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας καθώς λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών. Μετά από προσεκτική αξιολόγηση της σεζον, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μία αλλαγή στον πάγκο ήταν επιβεβλημένη. Ξεκαθαρίζεται ότι δεν ήταν μία εύκολη απόφαση για την διοίκηση. Η αναζήτηση νέου προπονητή θα ξεκινήσει άμεσα.”

Ο Τζον Χένρι δήλωσε στο σάιτ του συλλόγου:

“Ο Κένι ποτέ δεν ήταν απλώς ένας προπονητής ή ένας παλιός παίκτης της ομάδας. Είναι με πολλούς τρόπους, η καρδιά και η ψυχή του συλλόγου. Εκπροσωπούσε πάντα οτιδήποτε είναι καλό για την ομάδα. Πάντα έβαζε πάνω από όλα το καλό του συλλόγου και των οπαδών. Θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας του “’Ανφιλντ”. Πλέον, η δουλειά μας είναι να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα προχωρήσει μπροστά την ομάδα και θα συνεχίσει το έργο των τελευταίων 18 μηνών.”

Οι “εκλεκτοί” του Χότζον στην Εθνική Αγγλίας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε