Αθλητικά

Τέλος ο Πάμπλο Λάσο από τον πάγκο της Μπασκόνια, ανέλαβε ο Πάολο Γκαλμπιάτι

Επιβεβαιώθηκαν τα δημοσιεύματα των περασμένων μηνών και είχαμε αλλαγή στα “ηνία” της Μπασκόνια

Τη λήξη της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Λάσο μετά από μία σεζόν κοινής πορείας, ανακοίνωσε η Μπασκόνια το απόγευμα της Παρασκευής (08.08.2025).

Η εν λόγω εξέλιξη στον πάγκο της Μπασκόνια διαφαινόταν εδώ και μήνες, με τους Βάσκους να δίνουν τα ηνία του συλλόγου στον Πάολο Γκαλμπιάτι, ο οποίος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της ιταλικής Τρέντο.

Η Μπασκόνια τερμάτισε την περασμένη σεζόν στη 14η θέση της Euroleague ενώ στο ισπανικό πρωτάθλημα τελείωσε στην όγδοη θέση έχοντας ρεκόρ 19-15.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα