Παρασκευή, 10 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θέλει… δουλειά ο Παναθηναϊκός – Ηττήθηκε από Μπριζ (VIDEO)

ΦΩΤΟ pao.gr
ΦΩΤΟ pao.gr

Την ημέρα που ο Σάντσεθ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, οι “πράσινοι” έδειξαν πως χρειάζονται… δουλειά στην άμυνα τους, αφού ηττήθηκαν από την -πιο έτοιμη- Κλαμπ Μπριζ με 2-1 σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία – Όμορφο γκολ από Καρέλη, ντεμπούτο από Θελάντερ

Στο πρώτο του σοβαρό φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από την Κλαμπ Μπριζ, δείχνοντας αρκετά προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία (δεν αγωνίστηκαν οι Εσιέν, Βέμερ, Νάνο, Στιλ, ενώ εκτός έμεινε και ο Κλωναρίδης).

Ο Καρέλης άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφη προσπάθεια, αλλά οι Ντιαμπί και Ντεφό έκαναν την ανατροπή για τους Βέλγους, που έχουν ήδη δώσει 4 φιλικά και είναι πιο έτοιμη ομάδα.

Ο Κοτσόλη εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο, σώζοντας πολλές φορές το “τριφύλλι”, που έδειξε κουρασμένο, με προβλήματα στην άμυνα του. Η ομάδα του Αναστασίου είχε “θέμα” και στη δημιουργία φάσεων, με τον Σωτήρη Νίνη να είναι από τους “διασωθέντες”


Παναθηναϊκός:
 Κοτσόλης (46′ Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46′ Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος (75′ Θελάντερ), Κουτρουμπής (46′ Ταυλαρίδης), Χουχούμης,  Δώνης (46′ Λαγός), Ζέκα (46′ Πράνιτς), Ατζαγκούν (46′ Λουντ), Πέτριτς (46′ Νίνης), Καλτσάς (67′ Αγγελόπουλος), Καρέλης (46′ Μπεργκ).
 
Μπρίζ: Μπρούσες, Ντεφό, Ντένσβιλ, Ντε Μποκ, Μέσελ, Σίμονς, Βάσκες (46′ Ντικς), Βάνακεν, Βόρμερ, Ντιαμπί, Ισκέρντο (46′ Ντε Σούτερ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε