Αθλητικά

Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Παναθηναϊκό

Ο Σταύρος Μάνταλος έκανε αναφορά σε όλες τις διακοπές που υπήρξαν στο ντέρμπι "αιωνίων" λόγω των καπνογόνων αλλά και των αντικειμένων ενώ ανέφερε και τη φωτοβολίδα η οποία πέρασε δίπλα από το πόδι του.

Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τιμωρηθεί ακόμη και με ποινή αποκλεισμού της έδρας του λόγω των όσων έγιναν στη Λεωφόρο.

Οι “πράσινοι” αισιοδοξούν ότι μπορεί να τη γλιτώσουν με χρηματικό πρόστιμο το οποίο πάντως, αναμένεται να είναι βαρύ αφού ο Σταύρος Μάνταλος έχει αναφέρει στο φύλλο αγώνα όλες τις διακοπές που υπήρξαν αλλά και τη φωτοβολίδα που πέρασε δίπλα από το πόδι του, μετά το τέλος του ματς.

Αισθάνονται αδικημένοι στον Παναθηναϊκό

Δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς στον Ολυμπιακό

Αλαφούζος: Με έχουν κουράσει τα λάθη των διαιτητών εις βάρος μας

Σάββας Θεοδωρίδης: “Ζούγκλα” η Λεωφόρος! Θα θρηνήσουμε θύματα

Αναστασίου: Είναι κρίμα, ήμασταν καλύτεροι

Μίτσελ: Νικήσαμε για τον Πειραιά

Ο “πιστολέρο” Μήτρογλου… χτύπησε στο 90′! “Ερυθρόλευκη” απόδραση απ΄τη Λεωφόρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα