Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Το Καμερούν ανακοίνωσε αποστολή με Κουντέ κι Επασί στο Κόπα Άφρικα

Το Καμερούν ανακοίνωσε αποστολή με Κουντέ κι Επασί στο Κόπα Άφρικα

Το Καμερούν ανακοίνωσε την αποστολή του για το Κόπα Άφρικα, με τον Τόνι Κονσεϊσάο να παίρνει μαζί του δύο παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Πιερ Κουντέ του Ολυμπιακού και τον Ντέβις Επασί του ΟΦΗ.

Δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, περιλαμβάνονται στην 28μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής της εθνικής Καμερούν, Τόνι Κονσεϊσάο, ενόψει της τελικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που φιλοξενείται στη χώρα από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού και ο Ντέβις Επασί του ΟΦΗ βρίσκονται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού και θα χρειαστεί να λείψουν για ένα σημαντικό διάστημα από τις υποχρεώσεις των ομάδων τους, ανάλογα βεβαίως με το πόσο θα προχωρήσει στη διοργάνωση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους (που πάντως θεωρείται εκ των φαβορί).

Η μοναδική σημαντική απουσία για το Καμερούν είναι ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζοέλ Μάτιπ, ενώ στην αποστολή ξεχωρίζουν τα ονόματα του Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ της Μπάγερν και του Καρλ Τοκό-Εκαμπί της Λιόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις