Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα – “Μου λείπεις μπαμπά!”

Το συγκινητικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα – “Μου λείπεις μπαμπά!”
ΦΩΤΟ Intime

Ο θάνατος του Ντιέγκο Μαραντόνα έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια του “θρύλου” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με την κόρη του Ντάλμα Μαραντόνα να τον αποχαιρετά με μία συγκινητική επιστολή.

Δάκρυα και θλίψη παγκοσμίως έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ντι8έγκο Μαραντόνα, μόλις στα 60 του χρόνια την Τετάρτη (26/11). Η κόρη του, Ντάλμα, είπε το δικό της αντίο στον πατέρα της, μέσω μίας συγκλονιστικής επιστολής που προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Η επιστολή της Ντάλμα Μαραντόνα

“Πάντα φοβόμουν πάρα πολύ τον θάνατο μου, αλλά σήμερα όχι πλέον… Γιατί ξέρω ότι εκείνη θα είναι η στιγμή που θα σε ξαναδώ και θα σε αγκαλιάσω ξανά! Μου λείπεις μπαμπά! Θα αντέξω εδώ, χωρίς εκείνο το κομμάτι της καρδιάς μου που πήρε μαζί σου χθες. Όπως μου ζητούσες πάντα, θα φροντίσω την γιάμπρου και το αγαπημένο σου πονπόν ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΑΔΥΝΑΤΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ! Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι όλη μου την ζωή γιατί σε ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί! Είμαι διαλυμένη αλλά θα πάω μπροστά! Περίμενέ με εκεί. Θα βρεθούμε ξανά, στο μεταξύ θα συνεχίσω να εξασκούμαι στο «ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ» ώστε όταν σε δω να το τραγουδήσουμε ξανά με φωνές.

Εντάξει… Εσύ στην πραγματικότητα τραγουδώντας όμορφα και εγώ με φωνές! Σε αγαπώ μπαμπά! Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι όλη μου την ζωή! Και αν η εγγονή σου θέλει να σε καλέσει με βιντεοκλήση όπως έκανε, θα πεθάνω από μέσα μου, αλλά μείνε ήρεμος ότι θα της εξηγήσω ακριβώς ποιος ήσουν, ποιος είσαι και ποιος θα είσαι για πάντα! Σε αγαπάει εξίσου. Γιατί είχες αυτό… Δεν χρειαζόταν πολύ για να σε αγαπήσει κάποιος… Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πως θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ… Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου και μια κόρη που θα με υποχρεώσει να πάω μπροστά! Η ζωή είναι μια στιγμούλα, γι’ αυτό και θα τα πούμε σύντομα! Σου φέρνω μαργαρίτες για να διανθίσω τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες και σε παρακαλώ κοίτα με ξανά με την αγάπη που φαίνεται στην φωτογραφία! Σε αγαπώ για πάντα!”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις