Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Το trailer της ΕΠΟ για το Γεωργία – Ελλάδα: «Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός»

Το trailer της ΕΠΟ για το Γεωργία – Ελλάδα: «Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός»
Reuters

Οι άνθρωποι της Γεωργίας δεν έχουν σταματήσει να αναφέρονται στη “δύναμη” που θα πάρει η ομάδα από την sold out “Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα” της Τιφλίδας, στον “τελικό με την Εθνική Ελλάδας. Την ίδια στιγμή, το trailer της ΕΠΟ για τον αγώνα, προσπαθεί να… ζεστάνει τους φίλους της Γαλανόλευκης, “δείχνοντας” τον στόχο της πρόκρισης στο Euro 2024.

Η Εθνική μας θα παίξει απόψε κόντρα στην έδρα της Γεωργίας (19:00, Newsit.gr, ALPHA, Novasports Prime), με “έπαθλο” μία θέση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας.

“Μια χώρα, ένα ματς, ένας προορισμός. Παίζουμε ενωμένοι” το σύνθημα της ΕΠΟ, μέσα από το trailer που δημιούργησε για το Γεωργία – Ελλάδα, που θα γίνει σε μια κατάμεστη “Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα”.

Μάλιστα, η ΕΠΟ καλεί τους φίλους της Εθνικής να… γεμίσουν με like τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναφέροντας: “Λένε πως θα είναι 55.000 στο γήπεδο, πάμε να δούμε πόσοι είμαστε εμείς. PRESS LIKE”.

Στο video της ΕΠΟ, εμφανίζονται φάσεις από τον πρόσφατο θρίαμβο της Ελλάδας κόντρα στο Καζακσταν (5-0), όπως και οπαδοί που γέμισαν της OPAP Arena, δίνοντάς της ένα γαλανόλευκο χρώμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις