Αθλητικά

Τουρκία: Ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μετά τη διακοπή για επίθεση σε διαιτητή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρωτάθλημα Τουρκίας θα επανεκκινήσει στις 19 Δεκεμβρίου 2023, μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κότσα στον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ, όπως ανακοινώθηκε από την τουρκική ομοσπονδία.

Ο Κότσα συνελήφθη και παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Ανκαραγκιουτσού μετά το περιστατικό, ενώ ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, γεγονός που φαίνεται ότι μετατρέπει σε παρελθόν της υπόθεση για την τουρκική Superlig.

Κι αυτό γιατί υπήρξε πλέον επίσημη απόφαση να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στις 19 Δεκεμβρίου 2023, μετά από αναβολή μίας αγωνιστικής. Ο Κότσα αναμένεται πάντως να βρεθεί και κατηγορούμενος για την μπουνιά που έριξε στον Τούρκο διαιτητή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Η απόβαση των ερυθρόλευκων οπαδών στο Telekom Center με μηχανάκια και τρένα - Το pregame του μεγάλου τελικού της Euroleague
Τα βλέμματα όλων στο "T-Center" της Αθήνας για το κορυφαίο φετινό ματς της Euroleague - Το Newsit.gr σας μεταφέρει το κλίμα πριν το μεγάλο τελικό της Euroleague
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το pregame του τελικού του Final Four της Euroleague