Αθλητικά

“Τυφλώθηκε” και το VAR! Κλώτσησε αντίπαλο στο πρόσωπο και έμεινε ατιμώρητος (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σαμπντόρια έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Λέτσε (2-1). Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, εάν ο διαιτητής αλλά και το… VAR είχε δει την αντιαθλητική κίνηση του Φεντερίκο Μπονατσόλι.

Ο Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαμπντόρια φάνηκε να εκνευρίζεται από το στενό μαρκάρισμα του Τζούλιο Ντονάτι και πέφτοντας στο χορτάρι τον κλώτσησε στο πρόσωπο.

Όπως φαίνεται και από το ακόλουθο video, κάθε άλλο παρά ακούσιο δεν φαίνεται το χτύπημα του 23χρονου επιθετικού στον αντίπαλο του.

Το… άσχημο της συγκεκριμένης υπόθεσης, ούτε ο διαιτητής, αλλά ούτε και ο VAR έκαναν κάποια παρέμβαση, με τον Μπονατσόλι να μένει ατιμώρητος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μάικ Μπατίστ: «Αξίζει να προσπαθήσεις για τον Νίκολα Γιόκιτς – Από τους αγαπημένους παίκτες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»
Η απάντηση του βοηθού του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σχετικά με την επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρει στο “τριφύλλι” τον Νίκολα Γιόκιτς
ΦΩΤΟ Eurokinissi
Ο Γκράνιτ Τσάκα παραδέχτηκε ότι απέκτησε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού για Covid-19 και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης
Ο μέσος της Σάντερλαντ προχώρησε σε ανάρτηση, αποκαλύπτοντας την αλήθεια και τέθηκε εκτός εθνικής Ελβετίας, για τα προσεχή ματς της ομάδας στο Nations League
ΦΩΤΟ Reuters 6