Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τζιανλούκα Βιάλι: Δάκρυσε on air ο παλιός του συμπαίκτης, Γκρέιαμ Σούνες

Τζιανλούκα Βιάλι: Δάκρυσε on air ο παλιός του συμπαίκτης, Γκρέιαμ Σούνες

Η είδηση του θανάτου του Τζιανλούκα Βιάλι σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τους παλιούς του συμπαίκτες να προχωρούν σε συγκινητικές δηλώσεις. Ο Γκρέιαμ Σούνες “λύγισε” αναφερόμενος στον θρυλικό επιθετικό.

Έχοντας μόλις μάθει την είδηση του θανάτου του Τζιανλούκα Βιάλι, ο Γκρέιαμ Σούνες δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του παλιού του συμπαίκτη στην Σαμπντόρια.

Δεν μπορώ να σας πω, πόσο καλός τύπος ήταν. Αφήστε το ποδόσφαιρο στην άκρη για λίγο, ήταν μια πανέμορφη ψυχή. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ήταν 20 ετών όταν τον συνάντησα και ήταν υπέροχο να είσαι γύρω του. Ήταν τόσο χαρούμενος τύπος και ένας εκπληκτικός παίκτης…. Πάνω απ’ όλα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του, στην σύζυγό του. Είχαν την ευλογία να διασταυρωθούν οι δρόμοι τους, τα παιδιά τους είχαν την ευλογία να έχουν έναν τέτοιο πατέρα” είπε μεταξύ άλλων ο συγκινημένος Γκρέιαμ Σούνες.

«Δεν είμαι γιατρός, αλλά όταν τον κοίταξα είδα έναν άνθρωπο που ακόμα ήταν στη μάχη, όταν ήταν εδώ κατά τη διάρκεια των Euro. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το κράτησε για εκείνον και το πήρε όπως περίμενα να το πάρει. Ήξερες ότι ήταν δική του μάχη και ήθελε να το διαχειριστεί μόνος του. Δεν ήθελε να επιβαρύνει τους άλλους ανθρώπους με τη δική του μάχη», ανέφερε επίσης ο Σούνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις