Αθλητικά

Τζιμπρίλ Σισέ: «Αν κάποιος μου πρόσφερε την ευκαιρία θα γύριζα να παίξω δωρεάν»

Τάσεις επιστροφής στην αγωνιστική δράση κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ και μάλιστα… δωρεάν, προκειμένου να πετύχει τον μεγάλο του στόχο!

«Θα γύριζα να παίξω δωρεάν…»! Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκάλυψε ότι δεν αισθάνεται… πλήρης από τότε που σταμάτησε το ποδόσφαιρο (εδώ και τέσσερα χρόνια).

Ο 41χρονος Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται τέσσερα γκολ από το ορόσημο των 100 γκολ στη Ligue 1. Μια διαφορά που φέρεται να τον… στοιχειώνει και θα μπορούσε να τον κάνει να επιστρέψει στα γήπεδα.

«Υπάρχουν δύο χρόνια που προσπαθώ, γιατί είμαι σκόρερ, ένα νούμερο 9. Το να είμαι μόνο 4 γκολ από τα 100 στη Ligue 1 δεν μου ταιριάζει. Αν κάποιος μου πρόσφερε την ευκαιρία, θα έπαιζα δωρεάν», εκμυστηρεύτηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Ολιβιέ Ζιρού στο ντοκιμαντέρ “Le Crépuscule des Champions”, που μεταδόθηκε στο Canal+.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Η κορυφή Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο σεφτές του Παναθηναϊκού, η νέα γκέλα του ΠΑΟΚ και οι πρωταγωνιστές της 5ης αγωνιστικής της Super League
Ο ηγέτης Τσικίνιο, το 13άρι της Ένωσης με Πιερό, η "λάμψη" του Τεττέη, ο "λυτρωτής Γερεμέγεφ και το "μπλόκο" στην Τρίπολη - Όλα όσα έγιναν κατά την 5η "στροφή" του πρωταθλήματος
Ο Φραντζί Πιερό της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ Eurokinissi)