Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Βασίλης Σπανούλης για Ολυμπία Χοψονίδου: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ένας ήρωας»

Βασίλης Σπανούλης για Ολυμπία Χοψονίδου: «Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ένας ήρωας»
Intime.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης δοξάστηκε την Κυριακή (17.09) στο ΣΕΦ για την μπασκετική του πορεία και όσα προσέφερε στον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος παραδέχθηκε -για μια ακόμα φορά- πως ο… ήρωας στο σπίτι και στη ζωή του είναι η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου.

Στο περιθώριο της τιμητικής γι’ αυτόν βραδιάς από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή του Alpha “Happy Day” για την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, είπε ένα μεγάλο “όχι” στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο οι οικογένειά του, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο, να προπονήσει κάποια στιγμή τα παιδιά του.

Τα όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης:

Για την σύζυγό του, Ολυμπία: “Είναι η γυναίκα της ζωής μου, είναι ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που μου έφερε έξι υπέροχα παιδιά, ό,τι και να πω για την Ολυμπία είναι λίγο, είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα”.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους: “Όχι (σ.σ. γέλια)”.

Αναφορικά με την προπονητική: “Μου αρέσει η προπονητική, είναι κάτι που με κρατάει μέσα στο μπάσκετ. Έχω δύο μεγάλες αγάπες, την οικογένεια και το μπάσκετ, οπότε με την προπονητική τα έχω πάλι και τα δύο”.

Για το αν θα προπονήσει τα παιδιά του στο μέλλον: “Άμα το θέλουν. Εξαρτάται από εκείνα, άμα το αγαπάνε μακάρι, γιατί όχι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις