Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βαθμολογία UEFA: Πλησιάζει την Ελλάδα η Κροατία μετά τις ισοπαλίες των Άρη και ΠΑΟΚ

Βαθμολογία UEFA: Πλησιάζει την Ελλάδα η Κροατία μετά τις ισοπαλίες των Άρη και ΠΑΟΚ

Τα ισόπαλα αποτελέσματα του Άρη και του ΠΑΟΚ δεν βοήθησαν την Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, με την χώρα μας να βλέπει την Κροατία να την πλησιάζει συνεχώς, σε μια μέτρια ημέρα για τους συλλόγους από την χώρα μας.

Συγκεκριμένα τα δυο ισόπαλα αποτελέσματα του Άρη και του ΠΑΟΚ, είχαν ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να συγκεντρώσει μόλις 200 πόντους και παράλληλα να φτάνει τους 20525 βαθμούς στην κατάταξη της UEFA.

Ως εκ τούτου η διαφορά με την Σουηδία παρέμεινε μικρή, αφού οι Σκανδιναβοί με τις ήττες των Τζουργκάρντεν, Κάλμαρ και Χάμαρμπι δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν κάποιο βαθμό, παραμένοντας στους 20250.

Την ίδια ώρα η Κροατία με τις νίκες των Ριέκα και Όσιγιεκ συγκέντρωσε 400 βαθμούς, με την έτερη χώρα που «κυνηγάει» την Ελλάδα να φτάνει στους 20400, μόλις 125 πόντους πιο κάτω σε σχέση με εμάς.

Κομβική φυσικά αναμένεται να είναι και η «μάχη» της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, αφού η Ένωση πέραν της πρόκρισης θα κληθεί να αφήσει εκτός συνέχειας μια ομάδα από την Κροατία και να δώσει αρκετά σημαντικούς πόντους στην Ελλάδα, στη μάχη που κάνει να αναρριχηθεί στην βαθμολογία της UEFA.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις