Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βεζένκοφ μετά το Ολυμπιακός – Εφές: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Βεζένκοφ μετά το Ολυμπιακός – Εφές: «Αναλαμβάνω την ευθύνη – Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με δραματικό τρόπο από την Αναντολού Εφές στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague, με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να αποδεικνύεται… μοιραίος για την ομάδα του.

Ο φόργουορντ των Πειραιωτών πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν στη φετινή διοργάνωση, αλλά στο παιχνίδι με τους Τούρκους δεν ήταν καλός και μάλιστα ήταν αυτός που μάρκαρε τον Μίσιτς, στο τρίποντο που έκρινε τον αγώνα, αν και δεν μπορούσε να κάνει και πολλά περισσότερα στη φάση.

Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη όμως μετά το ματς και υπογράμμισε το “πρέπει” στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην ελληνική Basket League.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

Για την τελευταία φάση: «Όταν το σκεφτείς σου μένει μια πικρία. Μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είχαμε πολλές επιλογές. Και η Εφές δεν είχε καλό βράδυ, φαινόταν ότι θα πάει στο τελευταίο σου. Πρέπει να δω το βίντεο. Να δω τι λάθος έκανα, αλλά αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για τη συνέχεια: «Μένει η πικρία και το ότι κάναμε μία πολύ καλή σεζόν αλλά το χάσαμε με αυτό τον τρόπο. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες».

Για τον κόσμο: «Η πιο μεγάλη πικρία μας είναι ότι δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο που ταξίδεψε και γέμισε το γήπεδο. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πλέον υπάρχει το πρέπει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις