Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Λοντίγκιν και Παλάσιος τα βραβεία κορυφαίου τερματοφύλακα και ξένου παίκτη

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Λοντίγκιν και Παλάσιος τα βραβεία κορυφαίου τερματοφύλακα και ξένου παίκτη
Intime.gr

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα και νυν του Παναθηναϊκού, Γιούρι Λοντίγκιν, αναδείχθηκε -από την ψηφοφορία του ΠΣΑΠΠ– κορυφαίος παίκτης της Super League για τη θέση, ενώ ο συμπαίκτης του στο “τριφύλλι”, Σεμπάστιαν Παλάσιος, αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος παίκτης του πρωταθλήματος.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πάρω το βραβείο. Ευχαριστώ τον Γιάννη Κάργα. Δύσκολη σεζόν. Ευχαριστώ τον κύριο Μεταξά και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν μία δυνατή και δύσκολη σεζόν. Αξίζουν συγχαρητήρια όσοι πήραν βραβείο και θα πάρουν. Χρόνια πολλά σε όλους.” ανέφερε αρχικά ο Γιούρι Λοντίγκιν, αφού πήρε το βραβείο του ΠΣΑΠΠ για τον κορυφαίο τερματοφύλακα της περασμένης σεζόν στη Super League.

Είναι δύσκολα, είναι μία νέα πρόκληση στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του. Πρέπει να μην σκεφτόμαστε εγωιστικά. Θέλω να πω σε κάποιους ποδοσφαιριστές που νομίζουν πως η γη φεύγει κάτω από τα πόδια τους να συνεχίσουν να δουλεύουν και στο τέλος θα πετύχουν.” τόνισε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι η πρώτη μου χρονιά στο εξωτερικό. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και την οικογένειά μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.» ανέφερε από μεριάς του ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος.

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Είμαστε όλοι ενωμένοι, μια οικογένεια. Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε πολυ καλά. Είμαι αισιόδοξος και ελπίζω να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα»

Για το πότε είναι πιο χαρούμενος, όταν σκοράρει ή όταν δίνει ασίστ: «Είμαι χαρούμενος όταν κερδίζουμε γιατί τα δίνουμε όλα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις