Αθλητικά

Βρύζας: Μαζί μας ο Ζαγοράκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην ομάδα. 

Στο επετειακό τεύχος του δικεφάλου του βορρά ο Ζήσης Βρύζας μίλησε για τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος προσφέρει ακόμη τις υπηρεσίες του στον σύλλογο.

“Το 2009 ήταν γενικά ένα καλό έτος για τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά, μου αφήνει πικρή γεύση στο τέλος της χρονιάς η αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη, με τον οποίο με συνδέει στενή, αδελφική φιλία. Θα ήθελα να σχεδιάζαμε μαζί και την επόμενη χρονιά, θα ήθελα να συνεχίζαμε μαζί αυτό που ξεκινήσαμε πριν 2,5 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να αφήνει ανθρώπους σαν τον Θόδωρο να φεύγουν από την ηγεσία του.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα