Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χίμκι – Παναθηναϊκός: “Πληγωμένος” στη Μόσχα για την πρεμιέρα στη Euroleague

Χίμκι – Παναθηναϊκός: “Πληγωμένος” στη Μόσχα για την πρεμιέρα στη Euroleague

Ο… νέος Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε (02.10.2020 / 20:00, Newsit.gr / Novasports 2) στην έδρα της Χίμκι, στην πρεμιέρα του στη φετινή Euroleague. Με σημαντικές απουσίες το “τριφύλλι” στη Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη «μάχη» της εφετινής Euroleague, απέναντι στην Κίμκι στην «Mytishchi Arena» (02.10.2020 / 20:00).

Το “τριφύλλι” έχει μπει στη μετά–Γιαννακόπουλο εποχή (με ένα ισοσκελισμένο μπάτζετ εσόδων-εξόδων) και θα παίξει στη Ρωσία έχοντας σημαντικά προβλήματα.

Στην πρώτη του δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία στη Euroleague, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, άφησε στην Αθήνα τους τραυματίες Χάουαρντ Σαντ-Ρος (τραυματισμός στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού), Πιερ Τζάκσον (θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού) και Άαρον Γουάιτ (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό).

Μέσα σε όλα, ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε στο ταξίδι από το Λονδίνο προς τη Μόσχα, εκεί όπου με την άφιξή του υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο με προορισμό το ξενοδοχείο με καθυστέρηση δύο ωρών, λόγω των ελέγχων των διαβατηρίων. Αυτή η καθυστέρηση ανάγκασε τον κόουτς των “πρασίνων” να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Όσον αφορά την… παράδοση στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί εννιά φορές στο παρελθόν, με τον Παναθηναϊκό να μετρά τέσσερις νίκες. Στην Μόσχα το “τριφύλλι” κέρδισε στην πρώτη του επίσκεψη, πριν έντεκα χρόνια, αλλά έχασε τα τέσσερα επόμενα ματς (έχει να… χαμογελάσει στην έδρα της Κίμκι από το μακρινό 2009).

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς, Τόμισλαβ Ορντόφ και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις