Αθλητικά

Χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Μπακς κόντρα στους Ράπτορς

Δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα παραταχθούν οι Μιλγουόκι Μπακς στην αποψινή αναμέτρηση, απέναντι στους φιλοξενούμενους Τορόντο Ράπτορς.

Ο MVP των τελικών του 2021 στο ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποκλείστηκε από τον αγώνα λόγω ασθένειας. Από την αποψινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν επίσης ο τεχνικός των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ (πρωτόκολλο κορονοϊού), ο Γκρέισον Άλεν (πρωτόκολλο κορονοϊού), ο Πατ Κόνατον (πρωτόκολλο κορονοϊού), ο τραυματίας Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο (διάστρεμμα στον αστράγαλο) και ο Μπρουκ Λόπεζ (έχει υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση). Αμφίβολοι είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Τζόρνταν Νουόρα και Σέμι Οτζελέγε.

Τα «Ελάφια» βρίσκονται στην τρίτη θέση της κατάταξης στην Ανατολική Περιφέρεια με ρεκόρ 25-14 τη φετινή σεζόν, ενώ οι Ράπτορς διανύουν μία μέτρια χρονιά με ρεκόρ 17-17.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα