Παρασκευή, 24 Μαΐ
22oC Αθήνα

Χωρίς Λούκας η “πρώτη” του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το πρώτο ραντεβού των παικτών του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν δόθηκε το πρωί της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με μια απρόσμενη απουσία – “Τελειώνει” ο Χακόμπο

19 ημέρες μετά από τον τελευταίο αγώνα στην Τρίπολη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζεύτηκαν στη Νέα Μεσημβρία για την “πρώτη” της νέας σεζόν

Το παρών έδωσαν εκεί ο Ιγκόρ Τουντόρ και οι συνεργάτες του, όπως και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του ΠΑΟΚ, πλην των Ρατς , Κάτσε , Τζιόλης , Μακ , Νομπόα , Κουλούρης , Πόζογλου , Δεληγιαννίδης, οι οποίοι είχαν διεθνείς υποχρεώσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος και είχαν εξασφαλίσει άδεια.

Νέα πρόσωπα ήταν οι Κοροβέσης και Χαρίσης, που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη. Μεταξύ αυτών που κλήθηκαν να παρευρεθούν ήταν και ο Λούκας Πέρεθ, μόνο που ο Ισπανός δεν έδωσε το “παρών”.

Ο Ισπανός μέσος δεσμεύεται ως τις 30/6 με τη Λα Κορούνια, καθώς τότε ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ. Γίνεται αντιληπτό βέβαια πως η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια όπως και ο παίκτης από την πλευρά του, επιχειρούν να πιέσουν τον ΠΑΟΚ ώστε να βρεθεί τρόπος για να παραμείνει ο Λούκας στη Γαλικία.

Όσον αφορά την περίπτωση του Σανθ Χακόμπο, το “διαζύγιο” του με τους Θεσσαλονικείς είναι θέμα ημερών. Ο Ισπανός τερματοφύλακας μίλησε με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έχει δύο εβδομάδες προθεσμία για να φέρει κάποια συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε