Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τι δεν πρόλαβε να πει στη γυναίκα του

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τι δεν πρόλαβε να πει στη γυναίκα του

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, μιλώντας μεταξύ άλλων στην απώλεια της συζύγου του και σε όσα δεν πρόλαβε να της πει.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και… συγκίνησε, αναφερόμενος στον απροσδόκητος χαμό της συζύγου του.

«Από την Άντζελα μου μένει μια πολύ καλή ανάμνηση, οι μητέρες καθορίζουν τα παιδιά. Επειδή λόγω δουλειάς έλειπα σε ταξίδια, πάντα ήθελα να υπάρχει κάποιος στο σπίτι για να βάζει τα παιδιά σε σειρά. Οι σχέσεις μας με την Άντζελα πέρασαν τα πάνω και τα κάτω τους, ήταν όμως ένας υπέροχος άνθρωπος.

Με εξόργισε το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε την καύση της Άντζελας στην Ελλάδα και πήγαμε στη Βουλγαρία. Όταν ήταν μικρά τα παιδιά μου, πέρασαν Κυριακή του Πάσχα στο Mega μαζί μου.

Στην Άντζελα δεν είπα όσα θα ήθελα να πω, πάντα θεωρείς ότι έχεις χρόνο μπροστά σου. Αν την είχα τώρα μπροστά μου θα της έλεγα να προσέχει. Μπήκε για μια απλή επέμβαση κι “έφυγε”. Θα ήθελα η γυναίκα μου να χαρεί τα παιδιά της για την πορεία που κάνουν σήμερα», ανέφερε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις