Αθλητικά

“Χρυσάφι” για Κυριάκο Παπαδόπουλο απ’τη… μισή Πρέμιερ Λιγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Λίβερπουλ φαίνεται ότι έχουν βάλει για τα καλά στο... μάτι τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και είναι έτοιμες να καλύψουν τη ρήτρα των 22,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Όπως αναφέρει η Bild 4 εκ των κορυφαίων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να έχασε μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν λόγω τραυματισμού όμως έχει δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά του.

Έτσι 4 Αγγλικές ομάδες είναι διατεθειμένες να καλύψουν τη ρήτρα 22,5 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Σάλκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα