Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κια και Πεπ Γκουαρντιόλα εμπλέκονται σε απίστευτο κουτσομπολιό

Ζεράρ Πικέ, Κλάρα Κια και Πεπ Γκουαρντιόλα εμπλέκονται σε απίστευτο κουτσομπολιό

Ο Ζεράρ Πικέ και η Κλάρα Κία βλέπουν καθημερινά τα ονόματά τους στα ισπανικά ταμπλόιντ, μετά τον χωρισμό του πρώτου από τη Σακίρα. Τώρα, μια νέα φήμη έρχεται να βάλει… φωτιές στη σχέση τους και μάλιστα να εμπλέκει το όνομα του πρώην προπονητή του Ισπανού, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Φήμες θέλουν τη νυν σύντροφο του Πικέ, Κλάρα Κία, να έχει κρυφή σχέση με τον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός προπονητής λέγεται ότι γνωρίζει την Κία επειδή τα παιδιά του πήγαν στο ίδιο σχολείο με εκείνη.

Το barcauniversal.com υποστηρίζει ότι η σχέση της Κία με τον Γκουαρντιόλα έγινε, γιατί η ίδια ήθελε να εκδικηθεί τον Πικέ, καθώς είχε ακουστεί ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής την είχε απατήσει με μία νεαρή δικηγόρο.

 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε κάνει λόγο για την ανάγκη για μια πιο γενναία και πιο ανοιχτόμυαλη γενιά, δείχνοντας πως δεν τον ενδιαφέρει το «τι θα πει ο κόσμος».

«Άνθρωποι 15, 18, 30 ετών που ψάχνουν την έγκριση των άλλων για να κάνουν αυτό που θέλουν… Σε τι είδους κόσμο ζούμε; Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν. Οι άνθρωποι απλά δεν το καταλαβαίνουν», υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός.

«Γεννηθήκαμε για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Αν δε συμφωνούν, δε με νοιάζει. Αν είσαι διάσημος, προσπαθούν να βρουν ελαττώματα σε σένα. Αν είσαι επιτυχημένος, είναι επειδή έχεις πολλά χρήματα. Αν δεν είσαι επιτυχημένος, είσαι αποτυχημένος. Είναι πάντα το ίδιο. Ζήσε τη ζωή σου», πρόσθεσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις