Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Από 22.760 ευρώ το νέο Kia pro_cee’d GT (VIDEO)

Από 22.760 ευρώ το νέο Kia pro_cee’d GT (VIDEO)

Η σπορ έκδοση του χάτσμπακ της Kia εφοδιάζεται τούρμπο κινητήρα 1,6 λίτρων που αποδίδει 204 ίππους.

Το νέο pro_cee’d GT έφτασε πλέον στην Ελλάδα για να συμπληρώσει την γκάμα του pro_cee’d. To νέο pro_cee’d GT ξεχωρίζει εξωτερικά από τις υπόλοιπες 3θυρες εκδόσεις διαθέτοντας σπορ προφυλακτήρες, πλευρικά σπόιλερ, φώτα ημέρας LED, διπλές απολήξεις εξάτμισης, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18”με ελαστικά διαστάσεων 225/40 ZR18, με δαγκάνες φρένων σε κόκκινο χρώμα και διαφορετική εμπρός μάσκα με το λογότυπο “GT”.

Εσωτερικά, ξεχωρίζουν τα μπάκετ καθίσματα της Recaro με επένδυση από δέρμα και alcantara και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη. Το δερμάτινο τιμόνι και ο επιλογέας ταχυτήτων με την δερμάτινη επένδυση καθώς και τα πεντάλ και foot-rest αλουμινίου συμπληρώνουν την σπορ εικόνα. Το pro_cee’d GT διαθέτει “έξυπνο κλειδί” κεντρικού κλειδώματος με αισθητήρες προσέγγισης, πλήκτρο εκκίνησης κινητήρα “start”, ηλεκτρικά παράθυρα και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες με LED φλας, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, έγχρωμη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα με κάμερα οπισθοπορείας.

Στον πίνακα οργάνων συναντάμε ψηφιακό ταχύμετρο που με το πάτημα του σχετικού επιλογέα στο τιμόνι πληροφορεί τον οδηγό για την στιγμιαία πίεση του turbo καθώς και την τιμή της ροπής του κινητήρα.

Ο νέος αλουμινένιος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1,6 λίτρων GDI αποδίδει 204 ίππους στις 6.000 rpm και 27,0 kgm ροπής από τις 1.750 rpm έως τις 4.500 rpm, κινεί τους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων που επιτρέπει στο pro_cee’d GT να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 7,7 sec με μέγιστη ταχύτητα τα 230 km/h. Η μικτή κατανάλωση είναι 7,4 lt/100km και καλύπτεται με την εργοστασιακή πανευρωπαϊκή εγγύηση 7 ετών της Kia-Motors.

Η τιμή του pro_cee’d GT είναι 22.720 ευρώ (με απόσυρση) και η εμπορική διάθεση στη χώρα μας έχει ξεκινήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε