Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα έκδοση για την Alfa Romeo MiTo

Νέα έκδοση για την Alfa Romeo MiTo

Η νέα έκδοση έρχεται να τονίσει το σπορ χαρακτήρα της Alfa Romeo MiTo. 

Τόσο η ονομασία, όσο και τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης SBK, προέρχονται από τους αγώνες του παγκόσμιου πρωταθλήματος μοτοσικλετών Superbike, του οποίου η ιταλική φίρμα είναι χορηγός.

Η έκδοση SBK είναι διαθέσιμη με τον βενζινοκινητήρα 1.4 Multiair 105 hp και τον diesel 1.3 JTDM-2 95 hp. Κύρια χαρακτηριστικά της εξωτερικής της εμφάνισης είναι οι προβολείς ομίχλης σε μαύρο πλαίσιο, τα πλαίσια φώτων σε χρώμα γκρι titanium, τα αυτοκόλλητα SBK σε χρώμα γκρι titanium, οι ζάντες αλουμινίου 16’’ Sport σε χρώμα γκρι titanium, οι κόκκινες δαγκάνες φρένων, ο νέας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρας και η διχρωμία στην οροφή και στα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών

Εσωτερικά διακρίνεται από το ταμπλό Competizione σε μαύρο χρώμα, τις μαύρες υφασμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων με τις γκρι titanium ραφές, καθώς και τα εμπρός προσκέφαλα με ραμμένο το λογότυπο SBK.

Όσον αφορά τον υπόλοιπο εξοπλισμό της, η MiTo SBK διαθέτει, μεταξύ άλλων, σύστημα ελέγχου ευστάθειας VDC με Hill Holder και λειτουργία ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού (e-Q2), 7 αερόσακους, σύστημα ρύθμισης λειτουργίας DNA, σύστημα Start&Stop με GSI, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, RadioCD/MP3 Player με χειριστήρια στο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα, δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο, ζάντες αλουμινίου Sport 16’’, προβολείς ομίχλης κλπ.

Η τιμή της Alfa Romeo MiTo SBK ξεκινάει από τα 16.200 ευρώ με προωθητική ενέργεια και απόσυρση. Παρέχεται επιπλέον, δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω FGA Bank με επιτόκιο 5,25%, 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 72 δόσεις.

Αγορά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε