Driveit

Αστυνομία πήρε ηλεκτρικά περιπολικά χωρίς να έχει δίκτυο για να τα φορτίζει

Η Αλβανία έγινε η πέμπτη χώρα στην Ευρώπη που συμπεριλαμβάνει ηλεκτρικά περιπολικά στο στόλο της. Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Saimir Tahiri, είπε ότι η Αλβανία είναι η μόνη χώρα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων που διαθέτει αμιγώς ηλεκτροκινούμενα περιπολικά στο στόλο της Αστυνομίας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την παρουσίαση δε των προδιαγραφών του μικρού στόλου της, αποτελούμενου από VW e-Golf, ο Tahiri υπενθύμισε στο ακροατήριό του ότι τα αυτοκίνητα δεν θα κάψουν «ούτε μια σταγόνα καυσίμου».

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα