Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Citroën: Ένα πολυτελές σεντάν αποκλειστικά για την κινεζική αγορά

Citroën: Ένα πολυτελές σεντάν αποκλειστικά για την κινεζική αγορά

Σχεδιασμένη ειδικά για την κινεζική αγορά, η νέα Citroën DS 5LS εντάσσει στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της τη μάσκα «DS Wings» που το άνοιγμά της φτάνει μέχρι στα εμπρός φανάρια και που έχουμε δει ήδη στο πρωτότυπο Wild Rubis.

Η DS 5LS διαθέτει επίσης πίσω φώτα LED σχήματος μπούμερανγκ, με ένα ενσωματωμένο χρωμέ δακτύλιο που τους δίνει μια τρισδιάστατη εντύπωση.

Στην καμπίνα, οι επιβάτες θα περιστοιχίζονται από premium υλικά, περιλαμβανομένων δερμάτινης επένδυσης σε συνδυασμό με ξύλο και μεταλλικές διακοσμήσεις. Η νέα Citroën DS 5LS μπορεί ακόμη να εξοπλιστεί με εμπρός καθίσματα που διαθέτουν μηχανισμό μασάζ, ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης και σύστημα καθαρισμού του αέρα της καμπίνας.

Ο κατάλογος του έξτρα εξοπλισμού περιλαμβάνει ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς κλειδί και σύστημα ψυχαγωγίας για τους πίσω επιβάτες.

Η Citroën δεν έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία επιδόσεων, αλλά μας γνωστοποίησε ότι η νέα DS 5LS θα εφοδιάζεται με τον 1.600άρη βενζινοκινητήρα τούρμπο THP 160 και THP 200. Και οι δύο θα συνδυάζονται αποκλειστικά με ένα 6άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η νέα DS 5LS θα κατασκευάζεται από την κοινοπραξία της PSA-Changan στο εργοστάσιο τους, στο Shenzhen στην Κίνα και θα διατεθεί προς πώληση στην κινεζική αγορά τον Μάρτιο του 2014. Στο ίδιο εργοστάσιο να θυμίσουμε ότι θα κατασκευάζεται και το DS X7, η έκδοση παραγωγής του Wild Rubis.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε