Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Έκδοση Edition 1 για τη νέα Mercedes-Benz GLA

Έκδοση Edition 1 για τη νέα Mercedes-Benz GLA

Η Mercedes δημοσιοποίησε τις λεπτομέρειες για την Εdition 1 της GLA-Class, έκδοση που επικεντρώνεται στην εμφάνιση και στον εξοπλισμό.

Βασισμένη στη GLA Urban, η έκδοση Edition 1 διαθέτει εμπρός φώτα bi-xenon, μαύρες διακοσμήσεις και χρωμιωμένες ράγες οροφής. Το crossover GLA διαθέτει ακόμη φιμέ τζάμια και 19άρες ζάντες τύπου AMG. Η Edition 1 θα είναι διαθέσιμη μόνο σε τέσσερα χρώματα: Λευκό, καφέ και δύο αποχρώσεις του γκρι. 

Η καμπίνα είναι και αυτή επίσης «πειραγμένη» και όμορφα διακοσμημένη με ένα συνδυασμό καφέ δέρματος και υφάσματος Alvorada, το τιμόνι είναι φαλτσοκομμένο στο κάτω τεταρτημόριό του και τα πεντάλ είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα άλλα διακοσμητικά στοιχεία περιλαμβάνουν αλουμινένιες διακοσμήσεις, μαύρη επένδυση στον «ουρανό» και ειδικά πατάκια. 

Εκτός από τα στάνταρ στοιχεία που αναφέραμε, ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει και άλλα δύο έξτρα πακέτα εξοπλισμού, τα Light και Sight, που περιλαμβάνουν φωτισμό περιβάλλοντος, φωτιζόμενα μαρσπιέ και αυτόματους καθαριστήρες. 

Όπως ίσως έχετε ήδη καταλάβει, η GLA Edition 1 δεν περιλαμβάνει στη φαρέτρα της αναβάθμιση στα μηχανικά μέρη. Έτσι κάτω από το καπό θα συναντήσουμε τα γνωστά μοτέρ: 4κύλινδρο 1.600άρι με 156 PS και 4κύλινδρο δίλιτρο με 211 PS όσον αφορά τους βενζινοκινητήρες. Στα ντίζελ υπάρχει ο 2.2 CDI με ισχύ 136 ή 170 PS. 

Όσοι πιστοί προσέλθετε για προ-παραγγελίες τον Νοέμβριο, αν θέλετε να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας με τις πρώτες παραδόσεις τον Μάρτιο του 2014

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε