Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έκδοση Vignale και για το Ford Kuga

Έκδοση Vignale και για το Ford Kuga

Η υπογραφή Vignale είναι εξαιρετικά πιθανό να επεκταθεί και στο μεσαίο SUV της Ford, το Kuga, καθώς η Ford είναι πεπεισμένη ότι υπάρχει το αγοραστικό κοινό για μια τέτοια premium έκδοση στην κατηγορία crossover.

Πέρα από την πολυτελή έκδοση Vignale, η Ford σκέφτεται πολύ σοβαρά να επεκτείνει την γκάμα του μεσαίου SUV της και με μια σπορ έκδοση ST.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο αντιπρόεδρος πωλήσεων, marketing και υπηρεσιών της Ford Europe, Roelant de Waard, ανέφερε πως το kuga ST αντιπροσωπεύει μια βιώσιμη πιθανότητα, δεδομένου ότι η κατηγορία των crossover βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και υπάρχουν πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες που ήδη πειραματίζονται με δυνατές εκδόσεις σε αυτή την κατηγορία. 

Ανέφερε επίσης πως και μια έκδοση Kuga Vignale έχει προοπτικές, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή το 70% των αγοραστών Kuga αποκτούν είτε την κορυφαία από πλευράς εξοπλισμού έκδοση Titanium ή την Titanium X. Δυνητικά λοιπόν η Ford έχει μια αξιόλογη πελατεία που είναι διατεθειμένη να πληρώσει περισσότερα για μια τόσο αναβαθμισμένη έκδοση του Kuga, όπως το Vignale. 

Αυτή τη στιγμή το μοναδικό μοντέλο της Ford που φέρει την υπογραφή Vignale είναι το Mondeo αλλά σύντομα θα ακολουθήσει και το νέο S-MAX. Το Kuga λοιπόν είναι μάλλον ο πιο πιθανός επόμενος υποψήφιος που θα περάσει από το Vignale Center στη Βαλένσια της Ισπανίας, όπου όλα τα μοντέλα Vignale περνάνε από μια επιπλέον διαδικασία ποιοτικού ελέγχου 100 σημείων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Ford Mondeo 1.6 TDCi

Η ιστορία των θρυλικών Ford RS μέσα από εικόνες

Νέο Ford Focus RS με τετρακίνηση και πάνω από 320 ίππους (VIDEO)

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 PS

Οδηγούμε στην Ισπανία το νέο Ford Focus ST

Νέο Ford Focus: Πιο εκλεπτυσμένο και τεχνολογικά προηγμένο από ποτέ (VIDEO)

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Black Edition των 140 PS -ΦΩΤΟ

 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε