Driveit

Ένα βήμα πριν την κατάργηση των ντίζελ κινητήρων η Toyota

Η Toyota πλησιάζει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού που θα της επιτρέψει τη σταδιακή κατάργηση των ντίζελ εκδόσεων των μοντέλων της.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Toyota, δήλωσε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο ότι η εταιρεία είναι απίθανο να παρουσιάσει άλλο μοντέλο με ντίζελ κινητήρα για την αγορά της Ευρώπης. Ξεκαθάρισε μεν ότι είναι περισσότερο μια προσωπική του θεώρηση παρά μια εταιρική απόφαση, όμως το ότι η ζήτηση για τα εν λόγω μοντέλα είναι μειούμενη και το C-HR πέτυχε χωρίς ντίζελ μοτέρ, ουσιαστικά δικαιοδοτεί τον Didier Leroy να κάνει μια τέτοια δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα