Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Hyundai: Προ των πυλών το νέο crossover Creta

Hyundai: Προ των πυλών το νέο crossover Creta

Το νέο crossover της Hyundai εθεάθη ακαμουφλάριστο στην Ινδία με τον λογότυπο Creta, έτοιμο για την πρόωρη παρουσίασή του.

Σύμφωνα με πηγές μέσα από την Hyundai, το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 21 Ιουλίου και δεν θα διαφέρει ουσιαστικά από το ix25 που πωλείται ήδη σε κάποιες χώρες της Ασίας. Οι μόνες ορατές διαφορές είναι κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες χρωμίου σε ορισμένες από τις εκδόσεις του μοντέλου.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι πρόκειται για κάποια πλούσια έκδοση, μιας και στην φωτογραφία εσωτερικού μπορούμε να δούμε το σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων με οθόνη αφής, τον αυτόματο κλιματισμό και την διχρωμία στο ταμπλό.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι εκδόσεις κινητήρα του νέου Hyundai Creta δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά στις αγορές της Ινδίας και της Κίνας προσφέρεται με δύο πετρελαιοκινητήρες και έναν βενζινοκινητήρα. Στην Ευρώπη θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στη χρονιά και υπάρχει πιθανότητα να το δούμε με επιπλέον εκδόσεις κινητήρα και σίγουρα κάποια έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε