Driveit

Η FCA θα επενδύσει πάνω από 5 δισ. ευρώ στην Ιταλία

Η Fiat Chrysler Automobiles (FCAU) παρουσίασε το βιομηχανικό σχέδιο του Ομίλου για την Ιταλία, το οποίο περιλαμβάνει την παραγωγή 13 ολοκαίνουργιων ή ανανεωμένων μοντέλων κατά την περίοδο 2019-2021 και την ανάπτυξη με σημαντική έμφαση στις υβρι-δικές και ηλεκτρικές τεχνολογίες. Η εταιρεία ανέφερε ότι η επένδυση στην Ιταλία κατά την περίοδο 2019-2021 θα ανέλθει σε πάνω από 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της FCA, Mike Manley, δήλωσε ότι «το εργοστάσιο στο Mirafiori θα φιλοξενήσει την εγκατάσταση μιας νέας πλατφόρμας BEV, αυτή του νέου Fiat 500, που στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα προϊόντα σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτή θα είναι η αρχή της ανάπτυξης επιπλέον δυνατοτήτων εξέλιξης νέων μοντέλων που θα βασί-ζονται σε ένα κοινό πλαίσιο και θα ενσωματώνουν την ζητούμενη από την εποχή Plug-in Hybrid Electric (PHEV) τεχνολογία». Βέβαια – κατέληξε – το κάθε Brand του ομίλου μας θα διατηρήσει τη δική του μοναδική ταυτότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα