Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Spotawheel είναι ο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που επιτέλους μπορείς να εμπιστευθείς!

Η Spotawheel είναι ο έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που επιτέλους μπορείς να εμπιστευθείς!

Όσο ραγδαία και αν αλλάζουν οι καταναλωτικές μας συνήθειες τα τελευταία χρόνια, και η τεχνολογία φέρνει συνέχεια νέες «online» συνήθειες, η διαδικασία αγοράς και πώλησης ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου έχει παραμείνει σχεδόν στάσιμη εδώ και πολλά χρόνια!

Είσαι ακόμα αναγκασμένος να επιλέξεις ανάμεσα στο γνωστό ρίσκο ενός μεταχειρισμένου από έμπορο και την ατελείωτη διαδικασία επιλογής από ιδιώτη. Σπαταλάς τον (λιγοστό συνήθως) χρόνο σου ανάμεσα σε site αγγελιών, τηλέφωνα, μετακινήσεις για test drive και ελέγχους, χωρίς όμως να ξέρεις με σιγουριά αν το αυτοκίνητο που παίρνεις είναι ασφαλές και αξιόπιστο! Η έλλειψη εμπιστοσύνης, είναι προφανώς, το σημαντικότερο πρόβλημα της αγοράς αυτοκινήτου.

Υπάρχει όμως μια εμπορία αυτοκινήτων που με τη δύναμη της τεχνολογίας αλλάζει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα και αναβαθμίζει τον τρόπο που αγοράζουμε μεταχειρισμένα. Πρόκειται για τη Spotawheel!

Η Spotawheel ξεκίνησε πριν 2 χρόνια με την υπηρεσία ελέγχων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τη Spotmechanic, η οποία σήμερα αποτελεί κορυφαία επιλογή από τους επικείμενους αγοραστές. Σκοπός ήταν (και είναι) η διαφάνεια και η ευκολία στον χώρο του μεταχειρισμένου, παρέχοντας γραπτή τεχνική αναφορά ελέγχου 10 σελίδων καθώς και φωτογραφίες ευρημάτων ώστε να μπορεί ο αγοραστής να πάρει τη σωστή απόφαση.

Στην πορεία όμως αντιμετώπισαν δύο αντίθετες συμπεριφορές.

Στο ένα άκρο, οι έμποροι που πολλοί έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν μηχανικούς της Spotmechanic αντιδρώντας (προφανώς) στην απόλυτη διαφάνεια της υπηρεσίας που υποδείκνυε από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο εύρημα για κάθε μεταχειρισμένο που ήλεγχε!

Στο αντίθετο άκρο, οι πελάτες της Spotmechanic εκτίμησαν την εμπιστοσύνη και την αμεροληψία των μηχανικών της υπηρεσίας και ως αποτέλεσμα ζητούσαν από την εταιρία ολοένα και περισσότερο να βρίσκει για αυτούς πραγματικά καλά αυτοκίνητα.

Αποφάσισαν λοιπόν να δημιουργήσουν οι ίδιοι τον πιο αξιόπιστο έμπορο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα!


Έτσι ιδρύθηκε η Spotawheel, ένας έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που παρέχει την απόλυτη εμπιστοσύνη. Λειτουργεί κόντρα σε ό,τι ήξερες μέχρι τώρα. Εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του online, έχει την απόλυτη πελατοκεντρική φιλοσοφία και επενδύει στην διαφάνεια και την εμπειρία του τελικού πελάτη!

Μέσα σε 10 μήνες η Spotawheel έχει ελέγξει πάνω από 6.000 αυτοκίνητα ιδιωτών. Μόλις 1 στα 20 από όσα ελέγχουν παίρνουν την πιστοποίηση της Spotawheel και τα βρίσκεις σε ένα υπερσύγχρονο online showroom που μπορείς να δεις πολλές πληροφορίες, λεπτομερείς φωτογραφίες, video αλλά και γραπτή τεχνική αναφορά!

Σήμερα 40 άτομα στελεχώνουν τη Spotawheel σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με βασικό αντικείμενο την πιστοποίηση, την επιβεβαίωση πραγματικών χιλιομέτρων και την καλή κατάσταση του κάθε αυτοκινήτου που πουλάνε ενώ παρέχουν:

Test Drive στον χώρο του ενδιαφερόμενου

Έλεγχο σε οποιοδήποτε συνεργείο/μηχανικό επιλέξει ο πελάτης

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

6 μήνες εγγύηση ανεξαρτήτως χρονολογίας και χιλιομέτρων

Και αν αγοράσεις αυτοκίνητο της Spotawheel θα έχεις 7 ημέρες δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για οποιονδήποτε λόγο. Είναι μια παροχή που δεν αντιγράφεται εύκολα και αποδεικνύει την έμπρακτη προτίμηση της εταιρίας στην απόλυτη διαφάνεια!

Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αγοράσουν ή να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους, το 20% των πελατών της έχει αγοράσει αυτοκίνητο με αμιγώς online διαδικασίες και φαίνεται ότι έχουμε μπροστά μας το “the next big thing” της ελληνικής αγοράς.

Βρείτε τα αυτοκίνητα της Spotawheel στο www.spotawheel.gr

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε