Driveit

Ισχυρή αύξηση ισχύος για το νέο Volkswagen Golf GTI

Το Golf GTI αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2020, με τη VW να στοχεύει σε μεγάλη αύξησης της ισχύος, για να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που έχει ξεπεράσει για τα καλά ακόμα και τα 300 άλογα.

Το 2019 θα είναι μια σπουδαία χρονιά για τη Volkswagen, καθώς θα αποκαλύψει την όγδοη γενιά του πιο δημοφιλούς αυτοκινήτου της Ευρώπης, του Golf. Ο Γερμανός κατασκευαστής δεν πρόκειται να προχωρήσει σε δραστική αλλαγή του σχεδιασμού, με το νέο μοντέλο να ακολουθεί την εξελικτική πορεία που μας έχει συνηθίσει σε αυτόν το τομέα. Μια «συστολή» εκ μέρους των σχεδιαστών, αλλά συνδυασμένη με σημαντική ενίσχυση της ισχύος κάτω από τα ρούχα στην έκδοση GTI.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα