Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Νέα έκδοση για το Peugeot 208 με την υπογραφή της JBL

Νέα έκδοση για το Peugeot 208 με την υπογραφή της JBL

Η Peugeot παρουσίασε την ειδική έκδοση 208 XY JBL που θα είναι διαθέσιμη μόνο στη γαλλική αγορά.

To 208 XY JBL σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την JBL, εταιρεία με υψηλή ειδίκευση στα συστήματα ήχου, και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 250 κομμάτια.

Το ειδικό σουπερμίνι της Peugeot εξοπλίζεται  με ηχοσύστημα της JBL με οκτώ ηχεία, ενισχυτή 240W καιsubwoofer. Ο ήχος μέσω του equalizer ελέγχεται από λογισμικό AuraVox και υπάρχουν δύο διαθέσιμες διαμορφώσεις: Ρύθμισης της ακουστικής με μόνο τον οδηγό στην καμπίνα και επικέντρωσή της στο κάθισμά του, και ρύθμιση που παρέχει την ίδια ακουστική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες.

Στον κοσμητικό τομέα, το νέο Peugeot 208 XY JBL πατά πάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος 17″ Mercure Anthra, διαθέτει φώτα ημέρας LED, σήμανση «JBL» στα εμπρός φτερά, καθώς και χρωμιωμένες λαβές θυρών και εξωτερικούς καθρέφτες.

Στην καμπίνα υπάρχουν νέα σπορ καθίσματα, στάνταρ οθόνη αφής μέσω της οποίας ελέγχεται και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, ενώ στο βασικό εξοπλισμό ανήκουν ακόμη η πανοραμική οροφή και το σύστημα βοήθειας παρκαρίσματος.

Το νέο Peugeot 208 XY JBL, που διατίθεται ήδη μόνο στη γαλλική αγορά, προσφέρεται σε δύο επιλογές όσον αφορά τον κινητήρα: Βενζινοκινητήρας 1.6 THP 155 ή ντίζελ 1.6 e-HDi 115 FAP. Η τιμή του στη Γαλλία ξεκινά από τα €23.350.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα Peugeot 208 που καίει μόλις 2 lt/100 km

Αποκάλυψη για το γρήγορο Peugeot 308 GT – ΦΩΤΟ

Έρχεται σύγχρονο Lada Niva με σήμα… Chevrolet και κινητήρα Peugeot

Νέες εκδόσεις Crossway για τα Peugeot 2008 και 3008

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε