Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νέες εκδόσεις για το Škoda Octavia μέσα στο 2014

Νέες εκδόσεις για το Škoda Octavia μέσα στο 2014

Η Škoda διευρύνει την γκάμα του πιο πετυχημένου της μοντέλου, του Octavia.

Εκτός λοιπόν, εκτός από τις εκδόσεις Limo και Combi, το Octavia θα αποκτήσει πάλι και έκδοση Scout. Η νέα αυτή έκδοση θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι και θα βασίζεται, όπως συνέβαινε και με την προηγούμενη γενιά, στην έκδοση αμαξώματος Combi (φωτό). Θα ξεχωρίζει από τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με τα άβαφα τμήματα, τα πλαστικά προστατευτικά σε θόλους και μαρσπιέ, τις προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω και φυσικά από την αυξημένη κατά 20 mm απόσταση από το έδαφος.

Η νέα έκδοση Scout θα προσφέρεται για πρώτη φορά με δυνατότητα επιλογής έκδοσης με κίνηση στους εμπρός τροχούς ή τετρακίνηση, ενώ οι κινητήρες θα είναι οι ίδιοι που εφοδιάζουν και τις υπόλοιπες εκδόσεις του Octavia.

Επιπλέον, η Škoda ετοιμάζει και έκδοση Laurin & Klement για το Octavia, που ως γνωστόν θα ξεχωρίζει για τον πλούσιο εξοπλισμό της. Στην καμπίνα ξεχωρίζουν οι δερμάτινες επενδύσεις, οι διακοσμητικές φάσες από ξύλο και χρώμιο και ο διαφοροποιημένος πίνακας οργάνων, ενώ στο εξωτερικό θα υπάρχουν προβολείς xenon, πίσω φώτα τεχνολογίας LED και τροχοί 18”.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO: Δοκιμάζουμε το Škoda Octavia 1.6 TDI

Video: Κόντρα ποδηλάτου με αυτοκίνητο 220 ίππων. Ποιος νίκησε;

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Škoda Rapid Spaceback

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης το ανανεωμένο Škoda Yeti

Πρώτες φωτογραφίες του Skoda Rapid Spaceback

Δοκιμή: Skoda Octavia 1.6 TDI 105 PS

Από 15.590 ευρώ το νέο Skoda Octavia 

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε