Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέο μοντέλο έκπληξη από τη Lamborghini στην έκθεση του Παρισιού

Νέο μοντέλο έκπληξη από τη Lamborghini στην έκθεση του Παρισιού

Η Lamborghini ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός μυστηριώδους νέου κουπέ στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Με ένα σκίτσο και ένα σλόγκαν που υποψιάζει αλλά δεν ξεκαθαρίζει τίποτα, η Lamborghini προετοίμασε το έδαφος για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου της τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Παρίσι.

Το τρίτο μοντέλο στη γκάμα της Lamborghini, δίπλα στη Huracan και την Aventador, αναμένεται ότι θα είναι τοSUV που προς το παρόν είναι γνωστό με το όνομα Urus. Και οι άνθρωποι της ιταλικής εταιρίας έχουν εξηγήσειστο παρελθόν γιατί προτιμούν το λανσάρισμα ενός τέτοιου οχήματος, αντί για ένα συμβατικό σεντάν.

Όμως το αφηρημένο σκίτσο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Lamborghini εμφανίζει ένα μοντέλο με πιοχαμηλό προφίλ από αυτό που θα περιμέναμε να δούμε σε ένα SUV. Η σιλουέτα του παραπέμπει περισσότερο σε ένα μεγάλο κουπέ, με τονισμένα πίσω φτερά τα οποία ίσως να ενσωματώνουν και ευμεγέθεις αεραγωγούς.

Η Lamborghini πάντως συνόδευσε το σκίτσο με το σλόγκαν «Όταν πετύχεις την τελειότητα, μπορείς απλώς να τη διπλασιάσεις», οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι πρόκειται για κάποιο τετραθέσιο μοντέλο. Το οποίο όμως δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παραμείνει πρωτότυπο ή αν θα βρει τον δρόμο προς την παραγωγή.

Σε κάθε περίπτωση θα μάθουμε την αλήθεια το πρωί της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου, όταν θα γίνουν τααποκαλυπτήρια του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 10 πιο ασυνήθιστες φωτογραφίες με supercars

Μια Lamborghini Huracán τα… βάζει με ένα Sukhoi Su-27 Flanker (VIDEO)

Μια Lamborghini γίνεται… καμβάς και μετατρέπεται σε έργο τέχνης

Απίστευτο βίντεο: Παρκαδόρος στραπατσάρει Lamborghini πελάτη!

Τύχη βουνό για τον οδηγό μιας Lamborghini που κόπηκε στα δύο (VIDEO)

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε