Driveit

Νέοι κινητήρες και εσωτερικό για την Porsche Macan

Μαντέψτε ποια ήταν η πιο καλοπουλημένη Porsche για το 2016. Σωστά μαντέψατε αν και ήταν μια ρητορική ερώτηση σε μια αναφορά που έχει τίτλο «Macan».

Και για να το αποτυπώσουμε με νούμερα, η μικρή «σκληροτράχηλη» Porsche πούλησε τη χρονιά που μας πέρασε 95.642 αυτοκίνητα από τα συνολικά 237.778 που πούλησε η φίρμα. Παρόλα αυτά, κατά τα βιομηχανικά/αυτοκινητικά ειωθότα ήγγικεν η ώρα για τις πένες των σχεδιαστών και τους μάνατζερ του προϊόντος να δώσουν στην Macan μια φρεσκαρισμένη προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα