Driveit

Η Nissan δίνει συνέχεια στη σειρά Z – Πότε θα παρουσιαστεί το νέο σπορ μοντέλο

Η Nissan έδωσε το πράσινο φως για το διάδοχο του 370Z. Το νέο σπορ αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί σε εκδοχή κουπέ πριν από το τέλος του επόμενου έτους, με τις πωλήσεις στην Ευρώπη να ξεκινούν το 2020, περίπου 50 χρόνια από την άφιξη του ορίτζιναλ Datsun 240Ζ.

Οι μελλοντικές γενιές του μοντέλου Z θεωρείται ότι αμφισβητήθηκαν εξαιτίας της αγωνίας της Nissan για κερδοφορία στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων. Ένα ζήτημα που ταλάνιζε και συνεχίζει να το κάνει ευρύτερα τον αυτοκινητικό κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα