Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Χάμιλτον: “Θέλω να κερδίσω τον Αλόνσο”

Χάμιλτον: “Θέλω να κερδίσω τον Αλόνσο”

Ο Λούις Χάμιλτον χρήζει τον Φερνάντο Αλόνσο φαβορί για τον τίτλο.

Οι μέρες που οι Λούις Χάμιλτον και Φερνάντο Αλόνσο μάχονταν για το ποιος θα είναι το νούμερο 1 στην McLaren, ανήκουν στο παρελθόν, όχι όμως και η μεταξύ τους κόντρα, η οποία πηγάζει πλέον από τον αλληλοσεβασμό του ένα προς τον άλλον.

Έτσι, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος ο Χάμιλτον ανταπέδωσε τα θετικά σχόλια του Αλόνσο προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντας τον Ισπανό πρώην team mate του ως τον ταχύτερο οδηγό της Formula 1 αυτή τη στιγμή. Στην παρθενική του σεζόν στην Mercedes, ο Βρετανός οδηγός δηλώνει ενθουσιασμένος με τη νέα του ομάδα και δηλώνει ανυπόμονος να κοντραριστεί όχι με τον Τζένσον Μπάτον και την πρώην ομάδα του, τη McLaren, αλλά με τη Ferrari και τον Αλόνσ

“Ο Αλόνσο είναι ο ταχύτερος οδηγός που βλέπω” ανέφερε ο Χάμιλτον. “Θεωρώ πως η Ferrari θα είναι ταχύτατη φέτος και η πραγματική πρόκληση θα είναι να κερδίσω τον Αλόνσο. Πιστεύω πως θα δυσκολευτούμε όλοι να βρεθούμε μπροστά του”.

Αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του ο Χάμιλτον δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει να αναπτύξει αντιπαλότητα με άλλον πρώην team mate του. “Δεν με διεγείρει μια αντιπαλότητα με τον Μπάτον. Η ιδέα να κερδίσω τον Αλόνσο με εξιτάρει περισσότερο, όπως επίσης και τον Φέτελ, που είναι και αυτός με τους περισσότερους τίτλους” κατέληξε ο οδηγός της Mercedes.

Αγώνες Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε