Driveit

Σε ένα χρόνο θα παρουσιαστούν τα νέα Volkswagen Golf GTI και R

Το λανσάρισμα του Golf VIII μετατέθηκε πρόσφατα από τη VW που μόλις όμως επιβεβαίωσε ότι οι εκδόσεις GTI και R θα ακολουθήσουν τάχιστα, μέσα στο 2020.

Η Volkswagen φαίνεται να θέλει να μειώσει το χρόνο μεταξύ της λανσαρίσματος ενός νέου μοντέλου και της σπορ εκδοχής του. Η γερμανική φίρμα, η οποία ανέβαλε την παρουσίαση του νέου Golf για ύστερα από την IAA 2019, στη Φρανκφούρτη (δήθεν να αποφύγει το εμπορικό λανσάρισμα μέσα στα Χριστούγεννα, σύμφωνα με εκπρόσωπό της), θα λανσάρει επίσης τα Golf GTI και R το 2020. Να θυμίσουμε ότι η ίδια η εταιρεία είχε δώσει χρόνο έναρξης της παραγωγής του νέου Golf τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Driveit: Περισσότερα άρθρα