Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Στην κορυφή της κατηγορίας των ελαφρών επαγγελματικών η Ford

Στην κορυφή της κατηγορίας των ελαφρών επαγγελματικών η Ford

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2015, η Ford κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη θέση στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων, χάρη στη νέα γκάμα του Transit. Επιτυχία που το Μπλε Οβάλ είχε να πετύχει εδώ και 20 χρόνια.

Η Ford αναφέρει και συγχαίρει τους ανθρώπους της σε δελτίο Τύπου γι’ αυτή την θεαματική επιτυχία στην Ευρώπη (Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Τσεχία και Φιλανδία) στην κατηγορία των επαγγελματικών αυτοκινήτων για το πρώτο τρίμηνο του 2015. 

Η Ford είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 42,4%, αύξηση που την οδήγηση από 2,8% στο 13,3% το 2015. 

Κατά το 2012, η Ford δεν ήταν παρά μόλις έβδομη σε αυτή την αγορά και ύστερα από την ανανέωση της γκάμας βρέθηκε στην πρώτη θέση. Τη διαφορά έκανε η νέα γκάμα του Transit, ενός μοντέλου που συμπλήρωσε 50 χρόνια ζωής, με τη ζήτηση να αυξάνεται κατά 27% για τα Transit και Transit Custom, με πλέον των 45.000 πωλήσεων το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Σημειώνουμε επίσης την αύξηση κατά 69% στις πωλήσεις του Transit Connect και τις 4.400 κομμάτια που πούλησε για το ίδιο διάστημα το Transit Courier. Από την πλευρά του, το Ford Ranger ήταν το πιο καλοπουλημένο pick-up, με 6.578 ταξινομήσεις (+46%).
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA

Δοκιμάζουμε το ολοκαίνουργιο Ford Mondeo 1.6 TDCi

Η ιστορία των θρυλικών Ford RS μέσα από εικόνες

Νέο Ford Focus RS με τετρακίνηση και πάνω από 320 ίππους (VIDEO)

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 PS

Οδηγούμε στην Ισπανία το νέο Ford Focus ST

Νέο Ford Focus: Πιο εκλεπτυσμένο και τεχνολογικά προηγμένο από ποτέ (VIDEO)

Οδηγούμε το νέο Ford Mondeo με τον 1.5 EcoBoost

Δοκιμάζουμε το νέο Ford Fiesta 1.0 EcoBoost Black Edition των 140 PS -ΦΩΤΟ

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε