Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το κινέζικο Qoros 3 θριαμβεύει στα crash test του Euro NCAP!

Το κινέζικο Qoros 3 θριαμβεύει στα crash test του Euro NCAP!

To Qoros 3 sedan πήρε στις δοκιμές του Euro NCAP την καλύτερη βαθμολογία που έχει επιτευχθεί το 2013.

Το Qoros 3 είναι επίσης το πρώτο μοντέλο κινέζικης μάρκας που πήρε 5 αστέρια στα crash test, με μία από τις καλύτερες επιδόσεις ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έχουν ποτέ δοκιμαστεί από τον ανεξάρτητο οργανισμό.

To Qoros 3 sedan πήρε έπαινο για το ανθεκτικό του πλαίσιο αλλά και για τον εξοπλισμό ασφάλειας. Βαθμολογήθηκε με 95% στην ασφάλεια των ενήλικων επιβατών, με 77% στην ασφάλεια των πεζών και με 81% για τα βοηθητικά συστήματα ασφαλείας – μια νέα κατηγορία των δοκιμών του Euro NCAP από φέτος.

O Volker Steiwascher, αντιπρόεδρος της Qoros, δήλωσε: «Η ασφάλεια των αυτοκινήτων μας ήταν εξαρχής ένας από τους βασικούς μας στόχους εξέλιξης. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι πελάτες μας είναι το πιο σημαντικό για μας και επίσης αποδεικνύουν τη μηχανολογική αρτιότητα του αυτοκινήτου συνολικά».

Ο Euro NCAP επίσης επαίνεσε την προστασία που παρέχει το Qoros 3 στα παιδιά, τομέα στον οποίο βαθμολογήθηκε με 87%. Η συνολική βαθμολογία του 3 sedan ήταν 88%, που αντιστοιχεί σε 5 αστέρια –τη μέγιστη διάκριση που μπορεί να απονεμηθεί.

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε