Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

To ΜΙΝΙ Cooper S πρωταγωνιστής στην ταινία Pixels (VIDEO)

To ΜΙΝΙ Cooper S πρωταγωνιστής στην ταινία Pixels (VIDEO)

Η ΜΙΝΙ ανακοίνωσε ότι το 3θυρο Cooper S θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επερχόμενη ταινία Pixels.

Προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι, η ταινία Pixels αφηγείται την ιστορία των Άλιεν που ανακαλύπτουν μια ανθρώπινη χρονο-κάψουλα που στάλθηκε στο διάστημα το 1982. 

H κάψουλα μεταφέρει δείγματα της «ζωής και της κουλτούρας» μας, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και videogames όπως το Donkey Kong, το Pac-Man και το Space Invaders. 

Και ενώ πρόθεση αυτής της αποστολής είναι να διδάξει τους εξωγήινους σχετικά με τη ζωή στη Γη, τα Άλιεν αντιλαμβάνονται το Space Invaders ως κήρυξη πολέμου, καθώς στο game εξουδετερώνονται… Άλιεν. Το αποτέλεσμα είναι να αντιδράσουν, στέλνοντας στη Γη χαρακτήρες από το game για να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος.  

Σε μια ύστατη προσπάθεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ, που ιστορικά στον κινηματογράφο αναλαμβάνει τη διάσωση του ανθρώπινου είδους και της Γης γενικότερα, στρατολογεί τέσσερις «ταλαντούχους arcade gamers» από τα ’80s για να αντιτάξουν άμυνα στους εισβολείς από τον κόσμο των video games. Αυτοί λοιπόν, έχουν κινούνται ανά την επικράτεια με 3θυρα ΜΙΝΙ Cooper S. 

Η ταινία Pixels θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 24 Ιουλίου, με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους να υποδύονται οι Adam Sandler, Peter Dinklage, Denis Akiyama και Josh Gad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αυτοκίνητο Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε