Driveit

Το νέο μοντέλο της Porsche που καίει λιγότερο και από… scooter! [vid]

Για όποιον -πλην Λακεδαιμονίων, φυσικά- βρίσκεται προ της αγοράς ενός υβριδικού αυτοκινήτου και θα ήθελε να συνδυάσει τους χώρους ενός οικογενειακού με τις επιδόσεις ενός σούπερκαρ, στη λίστα του μπαίνει και η νέα Panamera 4 E-Hybrid.

Το αποδοτικό σεντάν της Porsche είναι ένα επαναφορτιζόμενο μοντέλο της δεύτερης γενιάς της Panamera και ουσιαστικά αντικαθιστά την πρώτη S E-Hybrid. Όπως και σε αυτή, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης συνδυάζεται εν παραλλήλω με ένα ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος. Αλλά αυτή τη φορά, η κίνηση περνά στάνταρ σε όλους τους τροχούς, εξ ου και το νούμερο «4» στο όνομά της.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Driveit
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Driveit: Περισσότερα άρθρα
Τέσσερα χρόνια ΔΕΗ blue
«Οδηγεί» το μέλλον της ηλεκτροκίνησης συμβάλλοντας σημαντικά στην μετάβαση προς τη βιώσιμη κινητικότητα
DEI_blue-01