Ελλάδα

Άλλοι τρεις νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα – 35 συνολικά

Πρόκειται για ηλικιωμένους που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Μέχρι χθες, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 1.061.

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό, αυξάνοντας στους 35 τους νεκρούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για τρεις ηλικιωμένους: έναν που νοσηλευόταν στο Σωτηρία, έναν που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη και έναν ηλικιωμένο από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (29.03.2020) τα ξημερώματα.

Όσον αφορά στην Ξάνθη, πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην πόλη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας, ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα είναι 1.061.

Με πληροφορίες από xanthinea

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης και Μαρία Αγγελικούση στην κορυφή της Lloyd’s List: Οι 17 Έλληνες στους κορυφαίους 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ισχυρό και πολυδιάστατο αποτύπωμα καταγράφει και το 2025 η ελληνική ναυτιλία στη διεθνή σκηνή, με 17 προσωπικότητες να περιλαμβάνονται στη λίστα One Hundred People της βρετανικής Lloyd’s List
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Παίκτης ριάλιτι ξυλοφόρτωσε με μεταλλικό αντικείμενο ασφαλιστή στο Αίγιο και στον έστειλε στο νοσοκομείο - «Θα κάνω χειρουργείο, βλέπω θολά»
«Έρχεται κοντά μου με κρυμμένο το δεξί χέρι και με χτύπησε στο πρόσωπο την ώρα που είχα σκύψε, μου έσπασε και το κόκκαλο μέσα στη μύτη» λέει ο 45χρονος ασφαλιστής
Ασθενοφόρο