Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έγγραφο ντοκουμέντο είχε προβλέψει την επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία της ΕΛΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έγγραφο ντοκουμέντο είχε προβλέψει την επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία της ΕΛΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Eπίθεση με βόμβες μολότοφ είχαμε σε υπηρεσία της αστυνομίας στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Κυριακής, μόνο που η συγκεκριμένη επίθεση είχε προβλεφθεί.

 Όπως αποκάλυψε το MEGA υπήρχε προειδοποίηση ότι μπορεί να χτυπούσαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Η ελληνική αστυνομία, σύμφωνα με αποκαλυπτικό έγγραφο, είχε πράγματι στείλει εμπιστευτικό έγγραφο στις 10 Μαρτίου που ειδοποιούσε για επικείμενο χτύπημα σε ειδικούς αστυνομικούς στόχους.

Με ειδική αναφορά και στη διεύθυνση χρηματικού σε Νέα Φιλαδέλφεια που πράγματι έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους.

Click4more: Νέα Φιλαδέλφεια: Επίθεση με μολότοφ σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ

Παρότι υπήρχε αυτό το προειδοποιητικό έγγραφο δεν υπήρχε καμία αποτρεπτική προσπάθεια από τους αστυνομικούς και υπήρξε πάλι και σε αυτήν την περίπτωση αιφνιδιασμό τους.

Υπάρχει ένα έγγραφο που παρουσιάζει το «ΒΗΜΑ» της Κυριακής που αναφέρεται ότι ελληνική αστυνομία πληροφορίες για εισβολή 40 ατόμων σε κάποιο κρατικό στόχο, υψηλού συμβολισμού και ανάμεσα σε αυτούς, είναι και αστυνομικό τμήμα όπου ζητείται γενική επιφυλακή.

Δεδομένα που ίσως αλλάξουν μετά το τέλος της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχουν οι νεότερες καταγγελίες για την αστυνομική βία σε μια ρευστή γενικά περίοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις