Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου του 50χρονου που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Μυστήριο με την εξαφάνιση της συζύγου του 50χρονου που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την περίεργη υπόθεση του απαγχονισμού του 50χρονου επενδυτικού συμβούλου μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στην 47χρονη γυναίκα που βρέθηκε στο διαμέρισμα του 50χρονου στο Μοσχάτο τη μοιραία νύχτα και η οποία, ισχυρίζεται πλέον πως δεν έσπρωξε αυτή την καρέκλα και πως υπάρχουν δύο βίντεο στο κινητό της που αποδεικνύουν τον έντονο καβγά που είχε προηγηθεί αλλά και πως η ίδια δεν είχε συμμετοχή στην αυτοχειρία του. Η 47χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Οι «γκρίζες ζώνες» στην υπόθεση

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά που ερευνούν την πρωτοφανή για τα ελληνικά χρονικά υπόθεση έχουν βρεθεί μπροστά σε τρία αναπάντητα ερωτήματα.

-Γιατί η 47χρονη καταγραφεί τα βίντεο όπου την δείχνουν να προσπαθεί να στραγγαλίσει τον ασφαλιστή;
-Γιατί η κατηγορουμένη παρέμεινε στο χώρο και δεν έφυγε από το διαμέρισμα του 50χρονου;
-Ενώ τέλος αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως κατάφερε ο ασφαλιστής να φτιάξει την θηλιά ενώ είχε σπασμένα δέκα πλευρά και δεν θα μπορούσε να κουνηθεί;

Που βρίσκεται η γυναίκα του θύματος

Ένα ακόμη όμως μεγάλο ερωτηματικό για τις Αρχές είναι η στάση της συζύγου του θύματος, ενώ οι άντρες της Ασφάλειας την αναζητούν αν και προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη της.

Μάλιστα, ο 50χρονος φαίνεται να είχε πει ότι η γυναίκα του είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και του είχε αφαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά από αυτούς. Σύμφωνα με πιο πρόσφατες μαρτυρίες γειτόνων είχαν περίπου τρεις εβδομάδες να δουν την σύζυγο του 50χρονου ασφαλιστή.

O 50χρονος ασφαλιστής είχε εξαπατήσει και μια εταιρεία leasing

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News στο προκήνιο έρχεται και μια μήνυση προς τον 50χρονο από διευθυντή εταιρείας αυτοκινήτων leasing για παρακράτηση 65 αυτοκινήτων. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν να έχει κάνει το ίδιο και με άλλες 3-4 αντίστοιχες εταιρείες.

Site για την εταιρεία με τις παράνομες επενδύσεις στην Κύπρο

Ακόμη ο 50χρονος είχε φτιάξει και site για την εταιρεία με τις παράνομες επενδύσεις με έδρα τη Λεμεσό. Συγκεκριμένα εάν το επισκεφτεί κανείς θα δει να αναγράφεται πως πρόκειται για έναν παγκόσμιο όμιλο χρηματοοικονομικής τεχνολογίας πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Από τον απαγχονισμό, προήλθε ο θάνατος του 50χρονου στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι είχε ίχνη ξυλοδαρμού, κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά, χτυπήματα στο θώρακα, στο κεφάλι, στη μύτη και σε άλλα σημεία στο πρόσωπο.

Τα σημάδια αυτά επιβεβαιώνουν τις φήμες που ήθελαν το θύμα να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού 4 ημέρες πριν το φρικτό τέλος.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

«H αιτία θανάτου του 50χρονου είναι απαγχονισμός. Η σορός φέρει λιγότερα από 10 βαριά κατάγματα, δεξιά και αριστερά στον θώρακα. Τα κατάγματα είναι μίας ή δυο ημερών ή και της ημέρας του θανάτου.

Είχαν αιμορραγικές διηθήσεις και προκλήθηκαν εν ζωή. Από τις τρεις κατηγορίες των καταγμάτων, τα ρωγμώδη, τα απλά και τα συντριπτικά, στην περίπτωσή μας μιλάμε για απλά. Τα οποία όμως προκαλούν πόνο. Κι αυτός είναι ο λόγος που έχω κάποιες αμφιβολίες για το πώς έδεσε τον βρόγχο της ζώνης στο μονόζυγο. Για μένα είναι ερώτημα αυτό…

Στο κεφάλι υπάρχουν εκχυμώσεις και μια εκχύμωση στο χέρι που παραπέμπουν σε προηγηθείσα εικόνα ξυλοδαρμού, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο χρόνος. Στον βραχίονα υπήρχε παλαιότερη εκχύμωση, όχι τωρινή».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις