Ελλάδα

Φωτιά στην Αχαΐα: Συνελήφθη 21χρονος που κατέθεσε υπέρ του 25χρονου που κατηγορείται για εμπρησμό

Πληροφορίες πως ο 21χρονος ήταν και ο οδηγός του δίκυκλου στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος πριν εκδηλωθεί η φωτιά στην Αχαΐα

Ανατροπή στην υπόθεση με την καταστροφική φωτιά που ξέσπασε στην Αχαΐα, την προηγούμενη εβδομάδα. Για την πυρκαγιά στο Γηροκομειό συνελήφθη ένας 25χρονος ο οποίος αναμένεται μέσα στην ημέρα (18.08.2025) να απολογηθεί, καθώς κατηγορείται για εμπρησμό.

Η κατάθεσή του δεν έχει ξεκινήσει ακόμη καθώς ανακριτής και εισαγγελέας παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες που σχετίζονται με την υπόθεση της φωτιάς στην Αχαΐα.

Ανάμεσα στους μάρτυρες είναι και ένας 21χρονος ο οποίος κατέθεσε στην Ανακρίτρια Πατρών. Ο νεαρός υπερασπίστηκε τον 25χρονο φίλο του αλλά φαίνεται πως έπεσε σε αντιφάσεις και έτσι εκδόθηκε ένταλμα και για τη δική του σύλληψη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος ήταν και ο οδηγός του δίκυκλου στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος πριν ξεσπάσει η φωτιά στην Αχαΐα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ανοιχτό το ενδεχόμενο του lockdown για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - Θα συζητηθεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα» λέει ο Κέλλας
Οπως είπε αν τελικά επιβληθεί lockdown, δεν θα μπορεί να είναι διάρκειας μικρότερης των 15 ημερών, προσθέτοντας ωστόσο ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφευχθεί
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Στα χέρια της αστυνομίας ο 25χρονος ντελιβεράς που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε οδηγό στην Ιερά Οδό - Το «πλούσιο» παραβατικό του παρελθόν
Ο νεαρός, που είχε ταυτοποιηθεί και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, διώκεται για «επικίνδυνη σωματική βλάβη», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «εξύβριση»
Ο 25χρονος διανομέας
38