Ελλάδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Πνίγεται» στους πυκνούς καπνούς! Μεγάλο πέπλο ορατό από την Κηφισίας, βίντεο από ψηλά

Ένα μεγάλο πέπλο καπνού καλύπτει την περιοχή του Ασπροπύργου μετά τη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε τουλάχιστον 3 σημεία. Οι πύρινες γλώσσες φαίνεται να είναι ανεξέλεγκτες, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δεν λένε να κοπάσουν.

Το ανησυχητικό μέτωπο στον Ασπρόπυργο και οι καπνοί φαίνονται από τα γραφεία του newsit.gr στην λεωφόρο Κηφισίας στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr που καταγράφει το πέπλο καπνού ψηλά από την Κηφισίας!

Αυτή τη στιγμή, στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο και 3 ελικόπτερα.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο καίει από τις 10 σχεδόν το πρωί σε τρεις διαφορετικές εστίες, Λάκκα Κατσαρή, Νέα Ζωή και Αμμουδιές.

Η φωτιά ξέσπασε σε βιομηχανική ζώνη με τις πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για τέσσερις τουλάχιστον εγκαταστάσεις να έχουν καεί.

Ενδεικτικό μάλιστα της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως μέσα σε μόλις μιάμιση ώρα εστάλησαν τρία μηνύματα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο. Τα δύο αφορούσαν εκκενώσεις οικισμών (για εκκένωση από Λάκκα Κατσαρή προς Ασπρόπυργο και των οικισμών Ποντίων και Βέρας προς Ελευσίνα) και το τρίτο προειδοποίηση για τους πυκνούς καπνούς, καλώντας τους κατοίκους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς είναι η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι άκρως αποπνικτική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Οι εικόνες χάους με το «καλημέρα» της δίκης – Οι επόμενες κινήσεις των δικηγόρων και τα «καρφιά» της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης
Εξαγριωμένοι συγγενείς θυμάτων, δικηγόροι που απηύθυναν οργισμένες εκφράσεις στους δικαστές και τους εισαγγελείς, ακόμη και γιουχαΐσματα συνέθεταν το σκηνικό στο δικαστήριο
Δίκη για τα Τέμπη
Συνελήφθη 43χρονος που «έλουσε» την πρώην σύζυγό του με διαλυτικό υγρό και απείλησε να κάψει το σπίτι των γονιών της στο Ηράκλειο
Ο 43χρονος εμφανίστηκε έξω από το σπίτι των γονιών της και άρχισε να περιλούζει με διαλυτικό υγρό τόσο το αυτοκίνητο του πατέρα της, όσο και το δικό της ενώ της πέταξε το μπιτόνι «λούζοντας» και την ίδια
Όχημα της πυροσβεστικής και περιπολικό της αστυνομίας