Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Φοβήθηκαν κατάληψη της Βουλής

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ναι, η Κυβέρνηση κατέβασε στρατιές αστυνομικών την περασμένη βδομάδα στο Σύνταγμα και τα πέριξ της Βουλής, τους μοίρασε από μερικά κιλά χημικά στον καθέναν και στη συνέχεια δόθηκε εντολή να “πνιγεί” από τα δακρυγόνα η πλατεία γιατί υπήρχε φόβος κατάληψης της Βουλής!

Αυτό ακριβώς αποκάλυψε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον Real Fm. Έτσι εξηγείται και το “βάλτε πλάτη” γιατί “η πατρίδα κινδυνεύει” των στελεχών της Αστυνομίας προς τα ΜΑΤ, όπως αποκάλυψε το newsit λίγο πριν τα επεισόδια στο Σύνταγμα…
Όλη η δήλωση του υπουργού
“Εσείς θεωρείτε ότι διαφορετικά θα είχαμε όλη αυτή την αστυνομική παρουσία και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό στατική, γεγονός που σχετίζεται με την όλη επιχειρησιακή εξέλιξη, την οποία παρακολουθήσαμε εκείνη την ημέρα; Σε μεγάλο βαθμό στατικές δυνάμεις, 2.000- 3.000 αστυνομικών γύρω από το τεράστιο οικοδομικό τετράγωνο Κοινοβούλιο-Ηρώδου του Αττικού- Μέγαρο Μαξίμου- Προεδρικό Μέγαρο, χωρίς να έχουμε μια τέτοια εκτίμηση και πληροφορία; Ήταν «η μεγάλη μέρα του πολέμου». Ο χαρακτηρισμός «πόλεμος» αδικεί κατάφωρα την πρόθεση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, που εκείνη την ημέρα και τις προηγούμενες και τις επόμενες φαντάζομαι, θα θέλουν με ειρηνικό τρόπο να διαδηλώσουν την διαμαρτυρία τους. Και εμείς έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να τους διασφαλίσουμε αυτό το δικαίωμα. Το προσπαθούμε αυτό με μεγάλη ευθύνη και με μεγάλη προσοχή, όχι πάντοτε όσο επιτυχώς θα θέλαμε. Όμως ξέρετε η παρουσία σε αυτό το Υπουργείο έχει την αδυναμία στην δημόσια επιχειρηματολογία, ότι ποτέ δεν μπορείς να πεις όσα ξέρεις.”
Ποια κέντρα υπάρχουν άραγε από πίσω και γιατί ξανά η απειλή είναι… ασύμμετρη, δεν θα μας πούνε.

Διαβάστε επίσης:
Εντολή προς ΜΑΤ: “Βάλτε πλάτη, κινδυνεύει η πατρίδα”

“Σκούπα” χθες και σήμερα στο Σύνταγμα – Ποιοι θέλουν άδεια την πλατεία – Σοβαρές καταγγελίες για τις εικόνες διάλυσης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε